We hebben een vragenlijst gemaakt om erachter te komen hoe consumenten denken over de circulaire economie en in hoeverre ze er nu al aan bijdragen en waarom (niet). Als je een minuut of 10 hebt, deel dan vooral jouw antwoorden hier!

WAUbeeldmerk_donker

Omdat grondstoffen niet oneindig uit de aarde te halen zijn, hebben we in Nederland met elkaar afgesproken dat we proberen om in 2030 voor 50% circulair te zijn. En in 2050 voor 100%. Klinkt heel mooi, maar er is ook nog veel te doen en te ontdekken. Hoe gaat het precies werken?

Jij als consument hebt daar een belangrijke rol in. Daarom zijn we heel benieuwd wat jij er al van weet en in hoeverre je al onderdeel bent van de circulaire economie.

Doe je mee aan dit onderzoek?
Je bent maximaal 10 minuten bezig. Als beloning geven we je geen nieuwe spullen en ook geen bon om iets te kopen. Dat is niet circulair. We horen graag aan het eind wat jij terug zou willen als compensatie voor de tijd die je hier in steekt. Daar zullen we een keuze in maken.

WAU?! voert dit onderzoek onafhankelijk uit. De resultaten zullen we publiceren op www.whataboutusers.com en als je aan het eind van de vragenlijst je e-mailadres achterlaat, krijg je natuurlijk een exemplaar van de rapportage.

Open de vragenlijst